Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Γερμανία - Αλγερία 2-1 στην παράταση


Παράταση, γκολ και πρόκριση για τους Γερμανούς! Η κανονική διάρκεια του αγώνα δεν μας έδειξε και πολλά με το 0-0 να μένει μέχρι το τέλος και να παίζεται το εισιτήριο της πρόκρισης στην παράταση, όπου η Γερμανία επικράτησε με 2-1 της Αλγερίας. Ετσι η Γερμανία θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Γαλλία στην φάση των «8» το Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το ξεκίνημα του παιχνιδιού χαρακτηρίζεται από πολύ λίγες φάσεις, με την Αλγερία να προσπαθεί με γρήγορες επιθέσεις να φτάσει στο γκολ και την Γερμανία να μην μπορεί να βρει τον... εαυτό της!
Εστι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ και αφήνοντας ένα μέτριο θέαμα.
 
Στην επανάληψη δεν άλλαξαν πολλά, ο χρόνος περνούσε η Γερμανοί σιγά σιγά έβρισκαν τα πατήματά τους και προσπάθησαν να πετύχουν το τέρμα που θα τους έδινε την πρόκριση με τα σουτ των Κρόος και Γκέτσε, που όμως δεν βρήκαν δίχτυα.  Το αποτέλεσμα ήταν να έρθει το σφύριγμα της λήξης και να βρει τις δύο ομάδες στο 0-0 και αν βλέπουν... παράταση!
 
Με το καλημέρα λοιπόν ο Σίρλε με πολύ όμορφο τακουνάκι έκανε το 1-0, διώχνοντας το άγχος από τους συμπαίκτες του. Και σα να μην έφτανε αυτό ήρθε και το δεύτερο τέρμα από πλευράς Γερμανίας με, αυτή τη φορά από τον Εζιλ για το 2-0 (119'), με τους  Αλγερινούς να πετυχαίνουν το τέρμα της... τιμής στις καθυστερήσεις με τον Τζαμπού (2-1).
 
Γερμανία (Λεβ): Νόιερ, Λαμ, Μερτεζάκερ, Μπόατενγκ, Χέβεντες, Μουστάφι (70’ Κεντίρα), Σβαϊνστάιγκερ (109’ Κράμερ), Εζίλ, Κρόος, Γκέτσε (46’ Σίρλε), Μίλερ 
 
Αλγερία (Χαλίλχοτζιτς): Εμπολί, Χαλίς (97’ Μπουγκέρα), Μπεκαλέμ, Μαντί, Γκουλάμ, Μοστεφά, Φεγκουλί, Λακέν, Ταϊντέρ (78’ Μπραχίμι), Σουντανί (100’ Τζαμπού), Σλιμανί 

ΠΗΓΗ: www.enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου