Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε άνετα του Ατρόμητου


Στην άδεια Τούμπα, ο ΠΑΟΚ επικράτησε άνετα με 3-0 επί του Ατρόμητου και πέτυχε την πρώτη νίκη του στα play offs κάνοντας ιδανικό restart μετά από την τιμωρία που του επιβλήθηκε... Νάτχο, Στοχ και Βούκιτς οι σκόρερ για τον "Δικέφαλο του Βορρα".

Η... επανεκκίνηση που επιθυμούσαν διακαώς στην Τούμπα μετά από την τιμωρία που επιβλήθηκε στον ΠΑΟΚ έγινε και μάλιστα με εμφατικό τρόπο. Ο "Δικέφαλος του Βορρά" παρουσιάστηκε ιδιαίτερα σοβαρός απέναντι στον Ατρόμητο στην αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική των play offs, εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε και πανηγύρισε την πρώτη νίκη του σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα με το ευρύ 3-0.
Το ματς στην άδεια λόγω της τιμωρίας Τούμπα, ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να δείχνουν από νωρίς... άγριες διαθέσεις. Μόλις στα 30 δευτερόλεπτα ο Ατρόμητος έφτασε μια ανάσα από το γκολ όταν ο Γεωργίου βρέθηκε απέναντι από τον εξαιρετικό σήμερα Γλύκο, έκανε το σουτ όμως, ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ πραγματοποίησε σωτήρια επέμβαση.
Οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου μετέφεραν για τα καλά το παιχνίδι στην περιοχή του "Δικεφάλου" και στο 5' δημιούργησαν κι άλλη ευκαιρία. Ο Φυτανίδης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Γεωργίου και πάλι έπιασε το σουτ στην κίνηση αλλά είδε την μπάλα να καταλήγει ψηλά άουτ.
Μετά από το δυνατό ξεκίνημα του Ατρόμητου, ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε. Πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 22' απείλησε για πρώτη φορά. Ο Λίνο σέντραρε από τα αριστερά στο δεύτερο δοκάρι εκεί όπου ο Νάτχο με πλασέ στην κίνηση επιχείρησε να νικήσει τον Τσέναμο αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων απέκρουσε ενστικτωδώς με το πόδι.
Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά. Ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή χωρίς όμως να μπορεί να πατήσει στην αντίπαλη περιοχή την ώρα που οι Περιστεριώτες είχαν περιοριστεί σε παθητικό ρόλο. Για να φτάσουμε στη φάση του 39ου λεπτού όταν ο Κίτσιου έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Λαζαρίδης στην προσπάθειά του να απομακρύνει βρήκε την μπάλα με το χέρι. Πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Νάτχο για το 1-0.
Το ματς στην "βουβή' Τούμπα ουσιαστικά τελείωσε στο 44'. Λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου ο Μίροσλαβ Στοχ δέχτηκε την μπάλα έξω από την περιοχή, απέφυγε με εξαιρετική προσποίηση τον Λαζαρίδη και με ιδανικό σουτ έστειλε την μπάλα να... αναπαυτεί στην αριστερή γωνία του Τσέναμο.
Με την είσοδο του Χαβιέ Ούμπιδες στο δεύτερο μέρος, ο Ατρόμητος έγινε πιο κινητικός. Κατάφερε να απειλήσει στο 50' με την κεφαλιά του Δημήτρη Παπαδόπουλου από το ύψος του πέναλτι, η οποία κατέληξε άουτ αλλά στη συνέχεια η εικόνα του αγώνα ήταν "καρμπόν" με αυτή του πρώτου ημιχρόνου.
Οι "ασπρόμαυροι" δεν άργησαν να επανακτήσουν τα ηνία του ματς και αφού χρειάστηκαν τα αντανακλαστικά του Γλύκου στην κεφαλιά του Παπαδόπουλου στο 66' έφτασαν κοντά στο τρίτο γκολ τέσσερα λεπτά αργότερα.
Ο Λίνο τροφοδότησε τον Βούκιτς, ο Σέρβος σούταρε δυνατά και ο Τσέναμο απέκρουσε δύσκολα. Στη συνέχεια της φάσης ο Λίνο επιχείρησε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα αλλά και πάλι ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου ήταν εκεί για να μπλοκάρει σταθερά.
Ο... χορός των γκολ για τον ΠΑΟΚ έκλεισε στο 88' και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο. Οι ποδοσφαιριστές του Γεωργιάδη άλλαξαν την μπάλα συνολικά 15 φορές πριν αυτή καταλήξει στον Βούκιτς, ο οποίος "έγραψε" το τελικό 3-0...

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου, Βίτορ, Τζαβέλλας, Λίνο (88’ Πόζογλου), Κάτσε, Λάζαρ, Νάτχο, Στοχ (60’ Βούκιτς), Σαλπιγγίδης (75’ Σπυρόπουλος), Αθανασιάδης.
Στον πάγκο: Γιακουμής, Κατσικάς, Κουλούρης, Σκόνδρας.

Ατρόμητος: Τσέναμο, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Μπάλλας (46’ , Ουμπίδες), Δημούτσος, Γεωργίου (68’ Ναπολεόνι), Γκαρσία (72’ Φωτάκης), Καραμάνος, Παπαδόπουλος.
Στον πάγκο: Σηφάκης, Κιβρακίδης, Φάμπιο, Μπρίτο .

Η βαθμολογία
1. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 4
2. ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 4
3. Π.Α.Ο.Κ. 4*
4. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.3*

ΠΗΓΗ:  http://www.pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου