Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Ανανέωσε ο Μπρένταν Ρότζερς


Ανανέωσε ο Μπρένταν ΡότζερςΝέο μακρόχρονο συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ υπέγραψε ο Μπρένταν Ρότζερς, τη Δευτέρα (26/5), με τον προπονητή των «reds» να δηλώνει πώς θεωρεί προνόμιο για τον ίδιο την εξέλιξη αυτή.

Ο Βορειοϊρλανδός προπονητής βρίσκεται από τον Ιούνιο του 2012 στο κλαμπ του Μέρσισαϊντ, υπογράφοντας τότε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών. Η τρέχουσα συμφωνία του Ρότζερς με τη Λίβερπουλ έληγε το επόμενο καλοκαίρι, όμως η διοίκηση των «κόκκινων» θέλησε και κατάφερε να επεκτείνει τη συνεργασία με τον 41χρονο κόουτς με πολυετή συμφωνία, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται.

Έτσι ο Μπρένταν Ρότζερς θα παραμείνει όχι μόνο τη νέα περίοδο στον πάγκο της Λίβερπουλ, αλλά και τα επόμενα χρόνια (μέχρι το 2018 συγκεκριμένα) στην προσπάθεια του μεγάλου αγγλικού συλλόγου να επιστρέψει στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ. Τη σεζόν που τελείωσε η Λίβερπουλ τερμάτισε στη δεύτερη θέση πίσω από τη Μάντσεστερ Σίτι κι έχασε στις λεπτομέρειες την πρωτιά. Ο Ρότζερς διαδέχτηκε τον Κένι Νταλγκλίς στο νυν πόστο του και στην πρώτη του δήλωσε τόνισε: «Νιώθω προνομιούχος και τυχερός που μου δόθηκε η ευκαιρία ν΄ ανανεώσω την παραμονή μου σ΄ αυτή τη μεγάλη ομάδα».

ΠΗΓΗ: www.novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου