Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Πρεμιέρα στα play off



Πρεμιέρα στα play off
Η πρώτη αγωνιστική των play off διεξάγεται σήμερα με δύο παιχνίδια σε Περιστέρι και Τούμπα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 17:00 (ΝΟVASPORTS 2, PAMESPORTS.GR)
Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι, ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, με τις δύο ομάδες να μπαίνουν στη διαδικασία ισόβαθμοί. Έτσι θέλουν να πάρουν προβάδισμα για τη 2η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Οι γηπεδούχοι φέτος τα έχουν πάει ιδιαίτερα καλά κόντρα στους πράσινους, επικρατώντας στη Λεωφόρο και μένοντας ισόπαλοι στο Περιστέρι. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον Γιώργο Παράσχο, που είδε τον Φυτανίδη να αποχωρεί από την προπόνηση.
Από την άλλη ο Παναθηναϊκός προέρχεται από την κατάκτηση του Κυπέλλου και επομένως η ψυχολογία του είναι στα ύψη. Με αυτό σαν όπλο ευελπιστούν να νικήσουν τη μοναδική ομάδα που δεν κατάφεραν φέτος σε όλο το πρωτάθλημα. Με τους γνωστούς απόντες θα παρατάξει την ομάδα του ο Γιάννης Αναστασίου.
ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 19:15 (ΝΟVASPORTS 1, PAMESPORTS.GR)
Εκτός ελέγχου είναι η κατάσταση στον ΠΑΟΚ, λίγο πριν την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, μετά την απώλεια του Κυπέλλου αλλά και τα όσα συνέβησαν στην προπόνηση του δικεφάλου του Βορρά.
Ο Γιώργος Γεωργιάδης άφησε εκτός αποστολής του Σαλπιγγίδη και Κατσουράνη, εξαιτίας αυτών των γεγονότων, ενώ δεν θα έχει στη διάθεσή του του Κίτσιου-Λάζαρ λόγω τιμωρίας και τον Μαντούρο που είναι τραυματίας.
Στο στρατόπεδο των Αρκάδων επικρατεί αισιοδοξία ότι μπορούν να κάνουν νέα ζημιά στον ΠΑΟΚ και να κλείσουν την ψαλίδα που τους χωρίζει από τους υπόλοιπους. Ο Στάικος Βεργέτης θα έχει όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους, εκτός του Τσαμπούρη που δεν υπολογίζεται.


 






ΠΗΓΗ: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου