Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Στέψη ή πέμπτος τελικός;


Στέψη ή πέμπτος τελικός; Στο ΣΕΦ συγκεντρώνεται απόψε το ενδιαφέρον των φίλων του μπάσκετ. Ο Ολυμπιακός, μετά τη νίκη μέσα στο ΟΑΚΑ, υποδέχεται απόψε τον Παναθηναϊκό (19:45, ΝΕΡΙΤ) στον τέταρτο τελικό της Α1 και με δεδομένο ότι προηγείται 2-1 στις νίκες χρειάζεται άλλη μία για να στεφτεί πρωταθλητής. Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός αναζητά το δικό του… break, για να αποκτήσει εκ νέου το πλεονέκτημα της έδρας και να στείλει την υπόθεση-τίτλος σε πέμπτο παιχνίδι!

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, αφού και ο Ματ Λοτζέσκι τέθηκε στη διάθεσή του, καθώς ξεπέρασε τον μικροτραυματισμό του. Να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός σε περίπτωση που στεφθεί πρωταθλητής θα γίνει ο πρώτος σύλλογος που η αντρική του ομάδα παίρνει την ίδια σεζόν το πρωτάθλημα σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ και πόλο!

Για τον Παναθηναϊκό, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης και οι παίκτες του υποσχέθηκαν πως θα δώσουν τα πάντα για τη νίκη μέσα στο ΣΕΦ! Οι Ματσιούλις, Γκιστ και Λάσμε δεν είναι 100% έτοιμοι, όμως θα σφίξουν τα δόντια και θα παίξουν παρά τους τραυματισμούς τους!

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ. Αναστόπουλος, Καρακατσούνης και Παναγιώτου.

Στις 17:30 αναμετρώνται ΠΑΟΚ και Πανιώνιος (2-1) στο κλειστό της Πυλαίας για τον τέταρτο αγώνα της σειράς των μικρών τελικών.

ΠΗΓΗ: www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου