Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Νομικού: Επιστρέφει με ταινία στο σινεμά δίπλα στον Λαζόπουλο


Η Δούκισσα Νομικού, όπως φαίνεται, έχει κερδίσει την 7η Τέχνη αφού μετά την «Λιμουζίνα» θα παίξει και στη νέα ταινία μυστηρίου του Νίκου Παναγιωτόπουλου με τίτλο «Η κόρη του Ρέμπραντ» η οποία είναι ήδη στα σκαριά.

Η παρουσιάστρια θα εμφανιστεί στο πλευρό καταξιωμένων ηθοποιών, όπως ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Γιάννης Μπέζος, ο Χρήστος Λούλης, ο Γιάννης Στάνκογλου, η Φωτεινή Μπαξεβάνη κ.ά!

«Είναι η δεύτερη φορά που με εμπιστεύεται ο κ. Παναγιωτόπουλος και τον ευχαριστώ θερμά! Είναι ευτυχία και τιμή να συνεργάζεσαι με ταλαντούχους ανθρώπους που έχουν την διάθεση να σε καθοδηγούν» ανέφερε η Δούκισσα Νομικού!

Όλη η ιστορία διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια μιας μεγαλοαστικής δεξίωσης, στους πολυτελείς εσωτερικούς χώρους και στους υπέροχους κήπους μιας εντυπωσιακής έπαυλης, όπου δίνει το παρόν η αφρόκρεμα της Αθηναϊκής κοινωνίας. Τα χιουμοριστικά στιγμιότυπα, διακοσμούν μια πλοκή σχεδόν αστυνομική αλλά εξίσου ξεκαρδιστική, αφού όλα γυρίζουν από την σοβαροφάνεια στη φάρσα, σε μια ταινία που σε τελευταία ανάλυση φωτογραφίζει παραμορφωτικά την ανεκδιήγητη πραγματικότητα που ζούμε, σε μια εποχή που τα όρια μεταξύ του πλαστού και του γνήσιου, είναι κάτι περισσότερο από δυσδιάκριτα.

ΠΗΓΗ: Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου