Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

«ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ»



Αγαπητοί συνδημότες, συνδημότισσες

Μας χωρίζουν λίγες ημέρες από τις εκλογές της 18ης Μαΐου. Στις προηγούμενες εκλογές ο λαός του δήμου μας εμπιστεύθηκε στη σημερινή Δημοτική Αρχή το τιμόνι της πόλης και των χωριών μας, γιατί πίστεψε στις πολλές αλλά...
ψεύτικες υποσχέσεις της, ελπίζοντας σε ένα καλύτερο αύριο.

Αποδείχθηκε περίτρανα ότι η σημερινή Δημοτική Αρχή απέτυχε στο έργο που της ανατέθηκε, πηγαίνοντας τον Δήμο μας πολλά χρόνια πίσω.

Είναι κοινή διαπίστωση ότι ο Δήμος μας παρουσιάζει εικόνα:
Διοικητικής αποδιοργάνωσης
Οικονομικής αδυναμίας και ανάπτυξης
Έλλειψης προοπτικής για το μέλλον.

Για την εικόνα αυτή όλοι έχουμε μερίδιο ευθύνης και θα έχουμε ακόμη μεγαλύτερο εάν επιτρέψουμε να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια.

Έχουμε υποχρέωση να αναλάβουμε τις ευθύνες μας για το μέλλον του Δήμου μας και να σταματήσουμε την κατηφορική και αδιέξοδη πορεία του.

Το κλίμα το οποίο διαμορφώθηκε τα τελευταία χρόνια στην χώρα μας από τις πολιτικές τις οποίες ασκήθηκαν από τις εκάστοτε κυβερνήσεις ήταν αυτό που οδήγησαν τον κόσμο στο να απαξιώσει την πολιτική και τους πολιτικούς. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα παρατήσουμε και να σηκώσουμε τα χέρια .Αποφασίσαμε να πάρουμε μέρος και να συμμετέχουμε σ’ αυτόν τον αγώνα γιατί κουραστήκαμε να ακούμε πως οι νέοι είναι αδιάφοροι και ότι η γενιά μας δεν αγωνίζεται, δεν διεκδικεί. Είμαστε εδώ για να δώσουμε το παρόν μακριά από τις κομματικές και ιδεολογικές πεποιθήσεις του καθενός και να αποδείξουμε αυτό που τόσα χρόνια λένε όλοι ότι οι νέοι είναι το μέλλον αυτού του τόπου.

Εγώ και οι συνεργάτες μου, που αποτελούμε τον ανεξάρτητο συνδυασμό «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ» έχουμε επίγνωση των δυσκολιών, γνωρίζουμε τον τρόπο επίλυσής τους, έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας και όρεξη για δουλειά. Έχουμε προτάσεις που όχι μόνο λύνουν τα σημερινά καυτά προβλήματα του

Δήμου μας αλλά δημιουργούν τις προϋποθέσεις για το ξεπέρασμα της κρίσης και οδηγούν στην ανάπτυξη και την ευημερία του τόπου μας.

Νίκος Μακρίδης
Υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης

ΠΗΓΗ:  http://pieriki-foni.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου